Andre tjenester

Vi utfører også andre oppdrag som for eksempel bygging av hjell og ønsker at du tar kontakt dersom du har et prosjekt du lurer på om vi kan utføre. Vi kan også ordne med arkitekt, elektriker, rørlegger og maskinentreprenør dersom det er ønskelig.

Betongarbeid

Mindre betongarbeider som grunnmurer, sokler, gulv m.m.

Bygg og tilbygg

Bygg og tilbygg for private, næringsliv og offentlig. For eksempel oppføring av hytter, garasjer, naust, næringsbygg og tilbygg til boliger, hytter og næringsbygg. 

Eneboliger

Byggmann er en av Norges største boligkjeder av frittstående byggefirmaer. Som forhandler kan vi tilby et stort utvalg av boliger, hytter og garasjer. Vi har arkitekter som tilpasser boligene etter behov.

Etterisolering

Innblåsing av Glava i vegger, etasjeskiller og tak. 

Informasjon om isolering med GLAVA blåseull finner du på www.glava.no

Kaiarbeid

Vi har lang erfaring i bygging og reparasjon av trekaier. Vi har utstyr for paling av kaistolper.

Renovering

Vi utfører renovering og vedlikehold som for eksempel skifting av tak, kledning og vinduer/dører, innvendig ombygging og oppussing og montering av kjøkkeninnredning og garderobe m.m. Vi utfører også totalrenovering. 


Vi er medlem i NYTT OG BEDRE og du finner oss på www.nyttogbedre.no  Som byggmester er vi din profesjonelle samarbeidspartner på rehabilitering, ombygging og tilbygg (ROT). Vi hjelper deg å ivareta og øke verdiene som du sitter på i dine eksisterende bygg og eiendommer. Du finner eksempler på hva vi kan hjelpe deg med og du kan laste ned idebrosjyerog få praktiske råd og tips.

Vaktmestertjenester

Ettersyn av din fritidsbolig i Søndre Torsken.

Våtrom/flislegging

Oppbygging og renovering av våtrom i henhold til våtromsnormen (våtromssertifikat). Innvendig og utvendig flislegging.